Nytt utbud på plats för hösten 2013!

Hej arrangörer, äntligen kan vi presentera turnéutbudet för hösten 13 med teater för barn och unga i Norrbotten, Västerbotten, Jämtland/ Härjedalen och Västernorrland!

Vi rekommenderar er som vill arrangera scenkonst att gå in och botanisera bland föreställningarna i ert län.  Har ni frågor kring innehållet, alternativa föreställningar tidsperioder eller subventioner som ni inte hittar information om här, så kontakta er länsteaterkonsulent.

Scenkonstportalen.se
Majoriteten av produktionerna länkas till Scenkonstportalen.se. För att kunna se fullständig information om varje produktion behöver du vara registrerad som användare. Du registrerar dig som arrangör eller producent beroende på ditt område. Därefter har du fri tillgång till Scenkonstportalens alla användningsområden. Gör sökningar, samla utbudsportföljer, dela utbud med din arrangörsgrupp m.m. Behöver du hjälp med detta förfarande, kontakta scenkonstportalen@riksteatern.se eller din länsteaterkonsulent.

OBS! När du vill göra en intresseanmälan rekommenderas du att boka via Scenkonstportalen.se, detta innebär att vi konsulenter också nås av informationen och har möjlighet att samordna turnéer i ditt län i högre grad.

Bokningsperiod
Utbudsperioden pågår fram till 31 maj, detta för att underlätta producenternas turnéplanering.

Trevlig bokning!

Med hälsningar från:
Åsa Lundmark, Riksteatern Norrbotten
Eva Erlingsson, Riksteatern Jämtland/ Härjedalen
Inger Holmberg, Riksteatern Västerbotten
Caroline Grafström, Riksteatern Västernorrland