Scenkonstutbudet för våren 2018 är klart!

Hej barnkulturarrangörer! Nu ligger turnéutbudet för våren 2018 klart med teater och även en hel del dans för barn och unga i Norrbotten, Västerbotten, Jämtland/ Härjedalen och Västernorrland!

Vi rekommenderar er att gå in och botanisera bland föreställningarna i ert län. Har ni frågor kring innehållet, alternativa föreställningar tidsperioder eller subventioner som ni inte hittar information om här, så kontakta er länsteaterkonsulent.

Scenkonstportalen.se
Majoriteten av produktionerna länkas till Scenkonstportalen.se. För att kunna se fullständig information om varje produktion behöver du därför vara registrerad som användare där. Du registrerar dig som arrangör eller producent beroende på ditt arbetsområde. Därefter har du fri tillgång till Scenkonstportalens alla användningsområden. Gör sökningar, samla utbudsportföljer, dela utbud med din arrangörsgrupp m.m. Behöver du hjälp med detta förfarande, kontakta scenkonstportalen@riksteatern.se eller din länsteaterkonsulent.

OBS! När du som arrangör vill göra en intresseanmälan rekommenderar vi dig att boka via Scenkonstportalen.se. Du kan självklart även ringa eller maila producenten som vanligt, men genom att trycka på intresseanmälningsknappen på föreställningssidan får även vi konsulenter besked om intresseanmälan och får genom detta bättre möjlighet att samordna turnéerna i ditt län.

Bokningsperiod
Vi rekommenderar 15 november som deadline för bokningsperiod, detta för att underlätta producenternas turnéplanering inför våren.

Trevlig bokning!

Med hälsningar från:
Anna Björk, Riksteatern Norrbotten (tillträder 15 okt)
Eva Erlingsson, Riksteatern Jämtland/ Härjedalen
Inger Holmberg, Riksteatern Västerbotten
Stefan Åkerman, Riksteatern Västernorrland