Nytt Utbud barn/unga/skolarrangörer höst-vår 20/21

Här hittar du som arrangör hitta förslag på skol- eller familjeföreställningar med teater, dans och cirkus som kan turnera i Norrbotten kommande säsonger.

Se utbud för förskola
Se utbud för förskoleklass och lågstadiet
Se utbud för mellanstadiet
Se utbud för högstadiet/gymnasiet

Sommarteater för barn/unga/familj 2020

SÅ BOKAR DU
För att skicka en intresseanmälan till producent kan du med fördel nyttja ”skicka bokningsförfrågan”-knappen som finns på aktuell föreställningssida på Scenkonstportalen. Din mailförfrågan går då till den aktuella producenten med kopia till ansvarig regional konsulent. Detta underlättar för den regionala turnéplaneringen och gynnar er som arrangörer i länet med en förbättrad samordningsmöjlighet.
Men det går naturligtvis även utmärkt att kontakta producenten direkt!

BOKNINGSPERIOD
Ju tidigare turnéproducent och länskonsulent vet vad du avser att boka, ju sannolikare är det att turnén blir av med större turnésamverkan, subventionsmöjligheter och bättre förberedelser inför föreställning. För höstturné bör slutlig bokning vara klar senast 15 maj 2020. För vårturné senast 15 november 2020.

DANS I NORRBOTTEN
Det finns ett separat dansutbud för barn och unga i länet som administreras direkt av de fria dansgrupperna i Norrbotten och av Dans i Nord. Länk för kontakt hittar du HÄR.

SKAPANDE SKOLA – EXTRA KULTURPENGAR TILL SKOLAN!
Samtliga föreställningar kan på olika sätt knytas till Skapande Skolas statliga projektmedel som söks årligen av ansvarig skolhuvudman i respektive kommun. Kontakta producenten i fråga eller länskonsulent för tips och idéer.
På facebookgruppen Scenkonst för Barn & Unga i Norrbotten kan du utbyta idéer och få tips på projekt som är på gång eller kan genomföras med lite stöd från andra!

KONTAKT OCH MER INFO
Är du producent kan du få mer information om länets turnéförutsättningar HÄR
För frågor rörande utbud, subventioner och bokningsförfarandet kontakta Riksteaterkonsulent: Anna Björk